Gratis offerte
  • Uw dak als nieuw
  • Gratis offerte
  • Al 20 jaar actief
  • Reiniging binnen 7 werkdagen
  • UV- en IR reflecterende dakcoating
  • Keuze uit verschillende coatings
  • Minimale betreding van uw dak
  • Gebruik van eigen hoogwerker
  • VoorjaarsACTIE tot 21 juni

Uw dak oogt als nieuw

Mos, vuil en algen verwijderen we met een hogedrukreiniger. De machine is voorzien van een roterende spuitkop zodat de druk wordt gespreid ter voorkoming van schade aan uw dakbedekking. Die druk is afgestemd op het type dak en de conditie daarvan. Hij bedraagt doorgaans 80 en nooit meer dan 100 bar. We maken – indien mogelijk – gebruik van een hoogwerker eventueel in combinatie met nokkenladders, zodat lopen op uw dak wordt beperkt. Vervolgens spuiten we het dak in met A-Clean anti-mos (van het Scandinavische huis dat ook ClimateCooler™ en HydroBlock WB™ produceert). Een milieuvriendelijke mosdoder die microscopisch kleine deeltjes verwijdert. De mosdoder is een professionele en zeer krachtige oplossing voor radicale verdelging van groene aanslag (mos- en algengroei). Het is onschadelijk voor (gewortelde) planten en gazon. Ook dakgoten worden geleegd en gevels worden ontdaan van het losgekomen dakvuil. Een uitgebreide uiteenzetting van onze manier van werken, geven we u graag tijdens een persoonlijk onderhoud en in onze gratis offerte.

Volgende optionele bewerkingen

Het dak kan na ontmossing gehydrofobeerd of gecoat worden.

Hydrofoberen

Wanneer we het dak hydrofoberen wordt het oppervlak water- en vuilafstotend gemaakt waarbij het vochttransport naar buiten toe niet wordt verhinderd.

Coaten

Wanneer we het dak coaten, brengen we een volledig nieuwe beschermlaag aan in kleur. Afhankelijk van het type verf waarvoor u opteert, kunt u kiezen uit een aantal basiskleuren of nagenoeg alle RAL-kleuren. Uw dak krijgt dan letterlijk en figuurlijk een persoonlijk tintje. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

Voorbeelden

Klik op de foto's om te vergroten
Dakreiniging_Kalmthout_VOOR_mei 2015_EL Dakreiniging_Kalmthout_NA_mei 2015_EL Onbehandeld dak_Stabroek_mei 2015_KL Dak na reiniging en coating_Stabroek_mei 2015_KL Pannendak voor behandeling_Essen_mei 2015 Pannendak_reiniging met hoogwerker_Essen_mei 2015 Pannendak_tijdens reiniging_Essen_mei 2015 Pannendak_na reiniging en hydrofoberen_Essen_05-15 Dak met zonnepanelen na behandelingen_Essen_05-15

Deel deze pagina


* Vanaf 15/08 einde-seizoen-ACTIE vraag NU uw GRATIS offerte * eigen HOOGwerker *