Gratis offerte
  • Uw dak als nieuw
  • Gratis offerte
  • Al 20 jaar actief
  • Reiniging binnen 7 werkdagen
  • UV- en IR reflecterende dakcoating
  • Keuze uit verschillende coatings
  • Minimale betreding van uw dak
  • Gebruik van eigen hoogwerker
  • VoorjaarsACTIE tot 21 juni
Dakcoatings

Daken coaten

Nadat uw dak ontmost en grondig gereinigd is en u opteert voor een coating, dan heeft u een keuze uit drie mogelijkheden. Hydrofoberen (een transparante coating), Isonit een kwalitatieve dakverf of Climate Cooler een hoogwaardige dakverf. Elk met specifieke kenmerken en prijsstelling. Voor iedere toepassing geldt dat uw dak eruit ziet als nieuw en een vuil- en waterafstotende maar ademende beschermlaag zal hebben. 

Dakcoatings

1. HydroBlock WB

Hydrofoberen van uw dak betekent het aanbrengen van een transparante coating. Deze doorzichtige beschermlaag is geschikt voor alle daken. Hiervoor gebruiken we HydroBlock WB™. Het oppervlak wordt water- en vuilafstotend gemaakt, waarbij de originele kleur van uw dakbedekking wordt opgehaald.

2. Isonit dakcoating

Geschikt voor alle daken met uitzondering van natuurleien. Isonit is verkrijgbaar in 12 basiskleuren: aluminiumgrijs - leigrijs - antraciet - donker antraciet - koningsblauw - blauwzwart - rood - bordeaux - roodbruin - mokka - donkerbruin - zwart.

3. ClimateCooler™

Geschikt voor alle daken met uitzondering van natuurleien. Innovatieve dakverf gebaseerd op de nieuwste technologie waardoor deze coating UV- en IR-reflecterend is, zodat uw dak weinig nadelige invloed meer ondervindt van schadelijke straling. Verkrijgbaar in nagenoeg alle ral-kleuren.

Beknopte werkwijze

Komt er een transparante of gekleurde coating op uw dak, dan plakken en dekken we alles af dat spatvrij dient te blijven zoals kozijnen, terrassen en dakkapellen. De coating brengen we aan met een airless-spuitmachine in 2 lagen, afhankelijk van uw dak en de keuze van de coating. Hydrofoberen doen we met speciaal daarvoor geschikte apparatuur. In een persoonlijk onderhoud en daaropvolgende offerte geven we u graag een uitgebreide uiteenzetting van onze werkwijze.

Nabehandeling

Nadat het dak behandeld is - en eventueel voorzien werd van een coating - raden wij aan om op jaarlijkse of tweejaarlijkse basis preventief onderhoud te laten uitvoeren door middel van een nabehandeling. Daardoor verlengt de levensduur van de coating en treedt er minder snel erosie op. Bovendien geniet u veel langer van het eerder behaalde resultaat. De nabehandeling (die slechts een fractie kost van een volledige behandeling) is standaard in uw offerte opgenomen. Of u daarvan gebruik maakt is vanzelfsprekend geheel aan u. Hebt u een vraag? Contacteer ons; wij zijn u graag van dienst.

Voorbeelden

Klik op de foto's om te vergroten
Essen_Dak voor behandeling_E16 Essen_Dak na reinigen § coaten basis dakverf_E16 Essen_Detailfoto_Gereinigd en gecoat dak_E16 DC20120525_Detailfoto leien dak na reiniging DC20120525_Detailfoto afplakken voor coating DC20120525_Leien dak na reiniging en voor coating DC20120525_Leien dak na reiniging en coating NLE_Dakcoating standaard dakverf

Deel deze pagina


* Vanaf 15/08 einde-seizoen-ACTIE vraag NU uw GRATIS offerte * eigen HOOGwerker *